white portland rose.
Hej, mina nya fina Dr Martens! De är verkligen hur fina som helst och jag är ganska så kär i dem. Har haft ögonen på dem ett bra tag och sedan så hittade jag dem i rätt storlek och för halvapriset(!) i en "tantbutik" i Trollhättan. Ganska så oväntat, men mycket trevligt. Än bättre var att min snälla mamma köpte dem till mig i någon slags förtidig födelsedagspresent (fyller 23 om exakt en månad). Hur bra som helst!
M.

another sunny day.

När solen väl är framme så gäller det att passa på att plocka fram de där sommarklänningarna man har gömda i djupet av sin (eller i vissa fall: sina) garderob(er). I dag är en sådan dag:Klänningen är en gammal vintagetrasa som sparsamt matchats med ballerinaskor från Din Sko och några armband.

D.

spark-eli-sparkling.


Min nya favoritgrej är att ha alldeles jätteglittriga naglar. Allra mest gillar jag att ha det till vardags. Ju glittrigare desto bättre är min melodi just nu (
vilket är ganska så oväntat för att vara mig).

Jag vet att man kan hålla på med en massa löst glitter och lim(?) och sådant där, men jag tycker att det fungerar alldeles utmärkt med två lager silvrigt nagellack från Depend plus ett lager med någon billig skit från ÖB.


ÖB-nagellack med det fantastiska namnet "Lovie" och Depend.

M.


en donut i håret!

Mitt hår har äntligen blivit tillräckligt långt för att sättas upp med en hårdonut (kanske den bästa hårrelaterade uppfinningen någonsin?)! Jag och Daniela var i Malmö och såg The Shins (hell yeah!) i veckan och blev båda sjukt inspirerade av den ap-snygga (och extremt duktiga) gitarristen Jessica Dobson! Här är mitt halvhjärtade försök att se lika snygg ut som henne i knut och scarf:

Nåja. Kommer jag att ha den här frisyren resten av sommaren? Jomenvisst. 

M.

everyday is like sunday.

Wiiihoo! Bloggens första riktiga inlägg och idag ser jag ut ungefär så här:

H&M-hora från topp till tå, om man bortser från trycket på t-shirten som jag gjort själv och skorna som är Dr Marte... Din Sko (//fattig_tonåring94).

D.

reader meet author 1.0Eftersom det här är det allra första inlägget på astitchtowear.blogg.se så kanske det är passande med en liten introduktion. Vi är två systrar with a passion for fashion. Eller kanske inte. Om sanningen skall fram så är vi två systrar som har ganska dålig koll på det där som kallas mode. Vi gillar dock kläder. Och musik. Och böcker. Och roliga prylar. Därför kommer A stitch to wear att handla om just detta. Och kanske lite annat. Den som lever får se.

Vilka är då vi?

Daniela är lillasystern (trots att hon är typ tio centimeter längre). 17 år, bor i Trollhättan och pluggar på samhällsprogramet - precis som alla andra. Hon har två garderober, men ändå aldrig något att ta på sig.

Michaela är storasystern. 22 år och journaliststudent i Lund. Hon har inte lika mycket kläder och gnäller ofta över sin systers gigantiska garderob, men köper hellre vinylskivor än den där klänningen som hon egentligen vill ha.

RSS 2.0